КАКВО ПРАВИМ ЗА НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Описание

Мебели Димов са доказан български производител на цялостно обзавеждане за дома, офиса, хотела. Компанията е с над 20 годишна история и отлична репутация на пазара.  През септември  2016 г. мебелната фабрика стана наш клиент във връзка с изготвянето и изпълнението на цялостна комуникационна стратегия за откриването на фирмения магазин на Мебели Димов в Силистра. Тя включваше стратегическо планиране, външна реклама, радиореклама в 3 от най-слушаните радиостанции в България, маркетинг в социалните мрежи, изработване на рекламни материали и планиране на ПР активности, обединени под слогъна „Къде са мебелите?“.

След успешния старт, партньорството ни стана дългосрочно и поехме цялостната маркетингова дейност на Мебели Димов, която продължи и до 2018 година с ежемесечни рекламни и промоционални дейности за магазина,  професионално поддържане на двете им Фейсбук страници, налагане на бранда и написване на цялото съдържание при редизайн на техния сайт.

Разгледайте част от услугите, които извършихме за тях в Галерията.

Пълно маркетингово обслужване на бранда от 2016 г. до 2018 г.

Събитиен мениджмънт и организиране а ПР активности.

Професионална поддръжка на Facebook страниците на бранда.

Изработка на рекламни и промоционални материали.

Ежемесечни рекламни кампании в национални радиостанции и билбордове.

МЕБЕЛИ ДИМОВ

Разгледайте още проекти

Свържете се с нас

В момента не сме на линия, но че се радваме да ни оставите съобщение тук. В първият възможен момент ще се свържем с вас.

Sending

© Perfecta Marketing Agency 2018. Designed by antoniyaat

Log in with your credentials

Forgot your details?