безплатни курсове по дигитален маркетинг

Както се оказва извънредното положение ще продължи още известно време, защото на първо място е нуждата да опазим здравето и живота на хората около нас. Какво ще кажете да разгледаме няколко интересни и напълно безплатни курсове по дигитален маркетинг, които могат да са ви изключително полезни в настоящата криза.

Екипът на Перфекта Маркетинг подхожда сериозно и с внимание към препоръките за изолация и затова предприехме мерки за ограничаване на личните контакти и преминаване към работа от вкъщи. Но това не означава, че бездействаме. Ако и вие, като нас, сте изолирани и искате да уплътните времето си с полезни занимания, тази статия идва в точния момент. Опитахме се да съберем на едно място всички полезни ресурси и безплатни онлайн курсове, които ще ви помогнат да подобрите знанията и уменията си по дигитален маркетинг и графичен дизайн. Сегашната ситуация е извънредна и поставя бизнеса и служителите пред проблеми, които е невъзможно да бъдат предвидени.

Нека се възползваме максимално от ситуацията като се подготвим за дните, в които работата ще ни погълне отново. Смятаме, че онлайн курсовете са едни от най-продуктивните начини, с които можем да запълним времето си в ситуация на криза. Защо да не натрупаме нови знания или да си припомним вече позабравени неща. Ресурсите са на един монитор разстояние, а ние просто трябва да намерим време за тях.

Започваме с курсовете на български език, които ще са полезни за хората с начални или никакви знания по маркетинг.

безплатни курсове по маркетинг и графичен дизайн на СофтУни

SoftUni

На 16 март СофтУни пуснаха безплатно едни от най-желаните обучения и семинари в програмите си SoftUni Digital и SoftUni Creative. Изисква се регистрация от ваша страна, както и желание да научите как да планирате и стартирате вашия онлайн бизнес така, че той да стане успешен и да има възможността да се развие в голяма компания. Както и да създавате въздействащи рекламни визии или постове за социалните медии. Може да научите повече за инфлуенсър маркетингa, за ПР комуникациите и как да доминирате във Facebook.

Освен това СофтУни провеждат редовно безплатни семинари с интересни лектори, затова нашият съвет е да продължите да следите събитията им.

безплатни обучения от Гугъл - Дигитален гараж

Дигитален гараж на Google

Дигитален гараж предлага  разнообразно безплатно обучително съдържание, което е подходящо за начинаещи. Имате възможността да изберете отделни модули или да се впуснете в цялостен сертификационен курс по дигитален маркетинг. Познаването на маркетинг инструментите на Google е задължително за всеки маркетинг специалист и Дигиталният гараж е отлична отправна точка за това.

30 безплатни видео урока по дигитален маркетинг

DigitalPRO

DigitalPRO имат програма за професионално онлайн образование по дигитален маркетинг, която включва 30 безплатни видео урока, водени от едни от най-добрите маркетинг специалисти в България. Чрез проста регистрация с име и имейл имате достъп до полезно съдържание за създаване на маркетинг стратегия, ефективен уеб дизайн, SEO оптимизация на уебсайт, управление на Google реклама и Facebook реклама, Email маркетинг, видео маркетинг и други.

20 безплатни урока по WordPress

Aula.bg

Когато бизнесът ти е изправен пред необходимостта бързо да се преориентира и от офлайн да стане онлайн, WordPress е едно от подходящите решения. Регистрирайте се за курса на Aula.bg, където в рамките на 20 урока, стъпка по стъпка ще създадете своя уебсайт и ще разучите основните функции.

Blogging for business безплатен курс

Аhrefs – Blogging for business

От материалите на английски език наистина си заслужава да отделите време на курса Blogging for business на Аhrefs. Това обучение е с изцяло практичен фокус. Ще ви покаже не само как да увеличите трафика към блога си над 100 000 месечни посетители, но по-важното – как да превърнете повечето читатели в клиенти, които реално купуват.

безплатни курсове по дигитален маркетинг и SEO

Yoast Academ

Yoast Academy също е с безплатен достъп и само с регистрация имате достъп до 6 онлайн курса, които обхващат всички основни аспекти на SEO и WordPress. 

Ако нямате време за всички, обърнете внимание на курса All-around SEO, който ще ви даде наистина систематизирана информация и повече ексклузивни материали от други курсове по SEO.

безплатни курсове по личностно развитие, дизайн и други

Udemy

Искаме да ви представим и Udemy. Те са водещ световен маркетплейс за обучения, който свързва курсисти от целия свят с най-добрите инструктори.

В ситуация, в която много хора вероятно ще се наложи да се разделят с работата си или да се насочат бързо към други професии, Udemy пускат безплатни ресурси за личностно и професионално развитие, фотография, Java Script, WordPress, лидерство и много други.

Ако се абонирате за бюлетина им, имате възможност да получавате редовно информация за промоции и разпродажби. Често може да закупите специализирани обучения по маркетинг, дизайн, IT и софтуер, бизнес, фотография и т.н. на промоционални цени. В момента платените им курсове са на цена 19,99 долара, която за качеството, което предлагат, е много изгодна.

безплатни ресурси за PPC

Препоръчваме ви да прегледате и информацията в Wordstream

PPC University е напълно безплатен онлайн ресурс за обучение, създаден от компанията WordStream. Материалите, които са събрани тук ще ви помогнат  за изграждането на вашите PPC кампании. Три потока предлагат уроци за стартиращи и напреднали потребители, с допълнителни модули за реклама в социалните медии.

Надяваме се, че всички тези ресурси ще ви помогнат да преосмислите настоящата ситуация и да видите възможностите в кризата. Разгледайте тези безплатни курсове по дигитален маркетинг, на български и английски език. Може да ги достъпите по всяко време и от всяко устройство с елементарна регистрация.

Свържете се с нас

В момента не сме на линия, но че се радваме да ни оставите съобщение тук. В първият възможен момент ще се свържем с вас.

Sending

© Perfecta Marketing Agency 2018. Designed by antoniyaat

Log in with your credentials

Forgot your details?