Маркетингови стратегии

Маркетингови стратегии

Нашият персонализиран маркетингов подход помага на компании като вашата, чрез разработването на ефективни стратегии за интегриран маркетинг и комуникации. Ние работим заедно с нашите клиенти, за да намерим най-добрите решения на техните проблеми, така че да получите по-добри резултати.

Дигитален маркетинг

Ние се развиваме заедно с нашите клиенти и разширяваме услугите си в дигиталния маркетинг -създаване на вашия сайт или онлайн магазин, маркетинг content маркетинг, онлайн реклама, имейл маркетинг и SEO. Помагаме ви във всичко - от цялостни онлайн стратегии, онлайн присъствие, писане на съдържание, творчески идеи и концепции.

Управление на социални медии

Управление на социални медии

Маркетингът в социалните мрежи е предоставяне на добавена стойност на комуникацията по един интелигентен, стратегически и уникален за бранда начин. Можем да ви съдействаме със създаването и поддръжката на бизнес профил във Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube и др., управление на рекламните бюджети.

ПР и събитиен мениджмънт

Осигуряваме професионални услуги в сферата на ПР, връзките с медиите, кризисен ПР, публичност на проекти, които са базирани на дългогодишен опит, мотивиран екип и модерно виждане за процесите. Организираме публични, корпоративни и лични събития, за да бъдете по-близо до вашите публики и да общувате директно с тях.

реклама

Реклама

Макар онлайн рекламата да става все по-значима, това не означава, че офлайн активностите са маловажни. Екипът на Перфекта притежава необходимите квалификация и опит във външната , радио, печатна и сувенирна реклама. Това е неразделна част от маркетинг микса и ние ще изберем най-подходщите канали, чрез които да достигнем до вашите клиенти

Графичен дизайн и брандинг

Графичен дизайн и брандинг

Страхотният дизайн не е само въпрос на естетика. За да създадем силен и отличителен бранд не е достатъчно само да имаме добър продукт или услуга. Трябва да визуализираме неговата същност - бранд идентичност, лого, опаковка, рекламни материали, които да оставят положителна следа в съзнанието на потребителя.